Köpråd: Japs till S60

Hej, Har tänk att införskaffa en Japsdämpare till en volvo s60. Vilken skulle ni kunna rekommendera? Det får helst inte kosta mer än tusenlappen. (Är det enkelt att montera en Japsdämpare, och finns det instruktioner på hur man gör detta för en som inte kan så mycket om bilar?)Svar på inlägget: Köpråd: Japs till S60Någon?


en av dem billigare finns på stylingbutiken.se (800kr) , monterings bygel kan du köpa till (150kr). den är universal så kanske behöver modifieras lite för att passa just din bil.


Ok. Men hur monterar man en Japs dämpare? Är det svårt för någon som inte har gjort det förr?


På just en S60 kanske det kan bli lite jobb ifall du aldrig gjort det förut. Avgasröret är ju tyvär inte delbart bakom sista dämparen så kapen lär ju fram. Sen kanske du lär ha någon mer liten rörbit för att kunna få till rätt vinkel på japsen..


Kapa ditt avgas, Montera fast en bygel eller något som håller den sen smäll på med rörklämma eventuellt får du ha rörmuff också finns stortsett överallt där dom har avgasknas finns ingen direkt instruktion bara fantasin sätter gränser


Finns det ingen enklare metod att fästa en japs? Du som sa att det tar en halvtimme att sätta fast en japs, hur skulle du göra? Är det egentligen inte bara att skruva på den och fästa? Man behöver väl inte hålla på med att ändra avgasröret...


Hej, Har tänk att inskaffa en Japsdämpare till en volvo s60. Vilken skulle ni kunna rekommendera? Det får helst inte kosta mer än tusenlappen. (Är det enkelt att montera en Japsdämpare, och finns det instruktioner på hur man gör detta för en som inte kan så mycket om bilar?)


1 tråd räcker http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=171387Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka