Köp råd Audi s6 2,2tq

Funderar på byta bil, är sugen på en Audi s6 2,2tq 95a alltså C4 modellen. Någon som vet vad en ska tänka på när en kollar på en sådan? Hur är dom maskinellt å drivlina? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köp råd Audi s6 2,2tq



Allmänt när det gäller lite mer "sportiga" bilar så brukar ju de flesta tidigare ägare ha haft ganska så tung höger fot. Det tillsammans med dålig service och det blir dyrt i slutändan. Med tanke på att bilen är hyffsat gammal så finns det ju en del tidigare ägare. Men en bra ifylld servicebok är ju ett måste.


http://nordicaudi.com/index.php?url=ark . p&var=


köp en 4.2 istället. mera mos härligare motor. s6 är ingen "racer" utan en autobhann dräpare. turbo pys har man inte i en så pass mysig bil:P


är inte ute efter turbo pys vill bara ha en cruiser med litte mos i...


Tyvärr så är det ju så, vet sjäjv hur ja skulle köra om ja har en sådan...


Tack ska du ha. Nästan litte av en hjälte du


Just därför så bör du välja den med V8 på 4,2L


precis köp då en s6 med 4.2liter v8 mera mos än en 2.2t


Ja köp med v8an 2.2t är slö, den väger för mycket med för lite effekt. Annars är det goa bilar men inte jätte roliga att köra med tanke på vikten och allt för mjuka dämpare






Men vi farbröder föredrar komfort framför backspegelskrapar rondellkörning:P


Köp BMW så ändrar du ditt snack;)


Bmw har ja haft.. :p sikken dret


Varför ska folk skriva att en ska köpa med den motorn eller köp en BMW, hela jävla tiden? Nu fråga ja jue inte vad ja ska köpa för bil. Jag frågade om köpråd på en Audi s6 2,2tq inte den med V8 eller BMW. Fattar inte att en del örker bry sej om sånt dom inte vet nåt om.


2.2t är grejen. Revo chip och grejor så går de riktigt bra. Och de är lättare att plocka ur effekt ur än v8:an. Antar att s6:an har samma problem med displayen som inte funkar som s4:an har. Är iaf riktigt goa bilar att åka i


2.2 eller V8 är väl en smaksak, femman är billigare att ha å göra med när det gäller service än V8:an vill jag minnas!


Köprådet är ju att skippa 2.2an:P


Skippa V8an. Skulle din 2,2T rasa så kan du göra något KUL av det. Skulle en 4,2 rasa så har du mycket mindre potential att göra något kul! Min 2,2T drog ca litern om man körde normalt dvs 30+ på skylt hstigheten Min 4,2 (visserligen en C5) drar nästan det dubbla...Och då gick dom ungefär lika bra! (min S4 hade bara chipp vad jag vet) För övrigt så har ju S6 inga ufo bromsar vilket är ett stort plus! (satt på S4 fram till 94 med 2,2T) Finns mycket delar. Funderar du på att trimma eller liknande rekommenderar jag cp-service. Riktigt duktig kille som vet vad han sysslar med.. För övrigt är det väl bara läsa FAQ'n som någon klistrade in från nordic audis hemsida Lycka till!


Finns ju inget bättre än en turbomatad 5a stort plus bara där lätt den ist för v8an


8an kräver dubbelt mycket olja när du servar 8an drar mer soppa 8an är dyrare i försäkring. Ett chip i 2.2 liters motorn så har du samma om inte bättre prestanda. Enda anledningen till om jag skulel köpa 8an är om jag ska dra tunga släp då karaktären på motorn är till fördel för det. Eller om man promt vill ha 8ans motorljud.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka