Köpråd, ny bil efter Honda Accord 2,4, 2006

Behöver lite tips och idéer. Vår Honda köpte vi 2008 och då tog vi ut den som ny. Har nu kört drygt 3000 mil och det är ett och ett halvt år kvar på nybilsgarantin. Nu hade vi tänkt att köpa en ny bil igen. Den nya Accorden ser fin ut, men det kan vara kul att variera sig. Men, jag antar det blir den bästa affären om jag håller mig till märket. Andra bilar vi funderat på är Opel Insigna, Citroen C5, Audi A4. Eller kanske vänta på nya Peugoten i 400 serien, fast då har vi väl kört 1000 mil till...... Eller kanske en annan bil...? Behöver lite köpråd. Egentligen gillar jag komforten i franska bilar, men där så ofta så mycket lulllull som man är rädd ska strejka..... Hoppas på tips!?



Svar på inlägget: Köpråd, ny bil efter Honda Accord 2,4, 2006



Ny accorden är helt underbar, jag har haft 2st och dom var toppenbilar . Tycker du ska fortsätta att åka honda


Är den tystare än den gamla? Vilka modeller har du kört? Tror inte jag skulle ha råd med lika stor motor, som innan, men kanske 2,0 med elegance paketet är ett bra val? Finns en sak jag funderar på med nya Accorden är bagageutrymmet. Det verkar lite litet. Hur har du upplevt det? Vi kommer nog få en till i familjen och då blir vi fyra....


det är mindre bagage. Jag har kört alla modeller , tycker dom är tystare inuti. Du ska nog satsa på en Executive då man får mycket mer utrustning och en mer fulländad bil.


Har kommit fram till att ekonomin just nu bara tillåter en 2,0 Elegance. Är det ett dumt köp att gå från 2006 2,4 till en 2,0 Elegance eller är den nya Accorden så pass mycket bättre att det ändå sammantaget blir en bättre bil?


jag tycker du ska titta och provköra den , bilda dig en egen uppfattning. vart i landet bor du någonstans ? Mvh Ted


Jo, det har du en stor poäng i Bor i Skåne. Jag har ringt och mailat ett par handlare och de riktmärken jag fått är ca. 110 000 - 115 000 emellan för Elegance 2,0 och för Executive emellen ca. 140 000 - 145 000


maila åkessonsbil i götene och kolla vad dom kan erbjuda. christer@akessonsbil.nu


Tack för tipset ska kolla med dom Glömde att skriva att de priser jag skrev inkluderade vinterdäck dubb på fälg.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka