Köpråd: Chrysler grand voyager "stow n`go"

Har efter lite andra trådar bestämt mig för grand voyager stow n go från 2005. Vad ska man tänka på med dessa bilar? kända fel mm. Undrar också vilket motoralternativ man ska välja, jag är inne på bensinare iaf. 3,3l v6 som drar 0,9 blandat kan de uppgifterna stämma? hur är rostskyddet?Svar på inlägget: Köpråd: Chrysler grand voyager "stow n`go"0,9 stämmer inte, utan Chrysler angav 1.14L/milen och Teknikens Värld uppmätte 1.3L/milen under test. Rostskyddet vet jag inget om


0,9 stämmer som sagt inte på långa vägar. har jobbat med dessa bilar i nästan 10 år å kan säga att rostskyddet är väl i genomsnitt. om det är en bil du vill spara länge så ska du givetvis behandla den under.


Tack rquired, haha skönt att du följer mitt bildilemma :-) men som du ser går det framåt 0.9 missänkte att det var önskedrömmande.... t5 micke, efter lång erfarenhet har du tips på vad jag ska hålla extra öga på när jag drar riket runt å rekar?


service historiken. inte kanske just att det är stämplat i boken utan mera VAD som är gjort åt den.. tex är filter och olja bytt i låda? tändstift? mm är väl det jag kan komma på på rak arm. skulle dock personligen inte köpt en chrysler men smaken är som baken.. skulle hellre satsat på Chev Transport eller Uplander


hade en tråd förut om vilken kärra chrysler vs chevrolet... svårt det där speciellt när jag inte var förberedd att behöva åka buss :-P Varför cheva transporter? har dem bra lösning liknande stow n go?


mest för det som krånglar på dom brukar vara mekaniskt och det på chryslern elektroniskt. vanliga fel på transport är bla läckande insugspackningar, hjullager mm chrysler är rätt kända för dåliga databoxar mm problemet med det är att delarna blir så ruggit dyra när det är europa moderller som byggs i schweiz.( chrysler har en fabrik där) sen ang åa buss skulle jag faktiskt vilja säga att den av dom som går mest som en bil är klart transporten.. man tänker inte på hur stor bil man åker i när man kör den. skulle bara vilja påstå att du ska hålla dig från AWD versionerna av transport. lite sviktande kvalité på bakaxlarna tyvärr.


grymt tacksam för input då jag e grön på området, men reservdelar är ju en stor del i ägandekostnaden så den typen av info är skitbra. Vilken årsmoddel av cheva då? vet att chrysler hade generationsskifte 01 och 05.. är dem rwd som standard om jag inte går på awd?


alla dessa är FWD som standard. tror dom slutade ta in transport 03 å började sälja uplandern 04 eller 05. bara kolla blocket ska du se. uplandern tror jag fins som flexfuel med. delar hittar du på klintberg & way eller på hansen racing.


Cheva Transsport är FWD fram till 02 dem efter är AWD. Mycket fina bilar förövrigt, kolla gärna min under "Gamla bilar" Ha d gött!


din cheva var ju jäkligt nice... storleksmässigt mot chryslern? jag är behov av "enbart" 4 stolar och mycket bagage.... så om jag nu ska undvika awd så måste jag gå på en äldre..-02 finns det inget på de nyare som väger upp svag bakaxel? INget problem med att köpa innan 02 billigare, men behöver fråga


Blev en cheva transport -99:a, kommer lägga upp bilder sen. Tack för infon jag fick!


Körde en nyare voyager till Idre, osäker på årsmodell men nyare än 03 iaf. Den drog i snitt 1.7/milen. 5 pers och fullpackad. Va v6an i den. Jobbarpolarens bil, nu såld. När han köpte den rasade motorn påvägen hem från firman, sen pajjade växellådan. Han har aldrig haft en sämmre bil. Där har du mitt tycke om Voyager.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka