Köpråd på en rolig och "stabil" bil för 50 000- 70 000

Ja då har man sålt sin härliga cab och ska nu "byta ner sig" då man studerar. Jag vill ha en bil som jag kan köra med året runt men vill även ha kul under tiden jag tar mig från punkt a till punkt b. Har kollat runt massa på blocket men har kört fast och vet inte riktigt vad jag ska ha. Ni brukar alltid komma med så bra tips och idéer här på forumet, allt tips och tankar är välkomna! Kraven jag har är att det ska ligga inom 50 000 - 70 000 kr, gärna under 10 000 mil och helst inte något som kostar en förmögenhet om det går i sönder. / JonneSvar på inlägget: Köpråd på en rolig och "stabil" bil för 50 000- 70 000BMW E46, billiga resvervdelar, hög kvalité och en stor dos körglädje.


Ännu en röst på Bmw E46, gärna en 330i om möjligt. Inte dyrare att köra än de andra mindre sexorna utom möjligen lite högre försäkringspremie kanske.


Bmwn är ju ett bra val, annars är Audi A4 1.8TQ ganska rolig och bra också. Ett "budgetalternativ" är ju Volvo 850, pålitliga säkra bilar som har en stor portion körglädje med små modifikationer enligt mig, snackar om T5an nu då, dem andra motoralternativen är ju inte så mycket att hänga i granen prestandamässigt.


Körglädje och 2,5 ton är två saker som jag inte får ihop. Sen är det ganska mycket som kan bli dyrt om de går sönder på en sån


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga gällande märke / modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Mvh HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka