Köpråd: Framsystem

Tjenare! Jag har tänkt köpa nytt framsystem till bilen, det ska bestå av ett par 4"Koaxialer och ett 6.5 eller 5.25 kit. Valet av 4" står mellan Impact och GAS . Vilket kit skulle ni rekomendera? Kitten som jag har kollat på är Dls C6A och GAS ALPHA 62X . Kom med förslag! Självklart kommer jag driva högtalarna med ett steg, men ska jag köra med ett 4 kanaligt steg och koppla in 6 högtalare? 4 fram och 2 bak? eller ska jag köra med två st 2 kanaliga steg? Ett för framsystemet och ett bakhögtalarna? Kan vara värt att tillägga att ljudet ska sitta i en Golf lll och att det ska sitta 2st jbl p1222 i bilenSvar på inlägget: Köpråd: Framsystemvarför inte ett 3vägs?? (nu vet jag inte om det passar men, http://www.dbakuten.se/detail-item_id-317406)


Vet inte om just det dör kittet såg så frästande ut, men varför inte ska kika på 3-vägs!


Ska du ha 4" och 5,25"/6,5" fram eller 4" fram och 5,25"/6,5" bak?


Åk till ullared. dem har GAS kitet. men ljudet blir ju där efter också. satsa på ett bättre. från 1000 så har du ju ett bra kit. sen ett bra steg på det gör susen. Jag ska försöka mig på ett trevägs i min bil men det är svårt att få till det bra.


Tänkte jag skulle sätta det fram, 4" koaxialer uppe på instrumentbrädan i orginal hålen. Sen ett 5,25" eller 6,5" kit, Midbasen i dörren och diskanten efter A-stolpen. Sätt att du har testat 3-vägs kit, vad tyckte du om det?


Isåfall, kör på ett 3-vägs system! Enklast att koppla in och vågar nog påstå att det kommer låta bäst också, blir sällan bra med flera diskanter riktade åt olika håll (vilket du får om du kör 4" koaxialer + ett kit). Finns ju ett flertal 3-vägs system med olika storlekar på mellanregister och midbas beroende på vad som passar i ens bil.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka