KÖPRÅD: Liten bil, hyfsad rapp, gärna 2-sitsig och 40k! Vad blir det för bil?

Hej alla glada bil experter *host host* Som topic lyder är jag på jakt efter en ny bil... Haft en 740 över vintern och den är rätt slutkörd nu (har inte sladdat, jag lovar.....) Det jag är ute efter är en "liten" bil som rör på sig (gärna framåt och och fort), stort jävla plus om den är tvåsitsig.. Jag har 40k att lägga ut på köpet. Gif m3 All Of Your Kunskap Garag3t Oldfags!!!!! <3Svar på inlägget: KÖPRÅD: Liten bil, hyfsad rapp, gärna 2-sitsig och 40k! Vad blir det för bil?En 2 dr Golf Gti sitter aldrig fel!


Mazda Mx-5 Miata? Kanske lite svårt för denna pengen, men en grymt rolig liten roadster!


Honda crx del-sol... Kanske går att hitta till de pengarna. Kanske ingen 160 hästars vti men en 125hk kanske... Lycka till!


http://www.blocket.se/sodermanland/Hond . 14&w=3


http://www.blocket.se/goteborg/Honda_De . amp;last=1


http://www.blocket.se/skaraborg/Honda_C . 14&w=3


du vet att du kan lägga alla länkar i ett inlägg va?


Rover 220 Turbo Coupe är snabbast


Ja det kunde jag ju gjort Hoppas du har överseende med mitt "slöseri" av plats på internet... *ironi* Rover? Typ som denna "skönhet" då? http://www.blocket.se/simrishamn/Unik_b . amp;last=1


Honda crx.


En 200sx s13? Går och få en rätt ordentlig för 40k! Annars går det säkert å få tag i en s14 som har lite bättre drivlina original dock är de inte så påkostade vid det priset!


Fyfan... Har de avskaffat det hederliga straffet "gatlopp"? Leta reda på en frisk 220 i Tyskland så har du en bil som spöar alla andra plus en fet räkmacka varje fredagkväll i flera år.


En Fiat coupe turbo 20v. drar orginal ifrån en corvette från 95 med 300 häst:)


gillade inte den där men vad är detta för bil? aldrig hört talas om. Skitfrän modell!


Fiat Barchetta eller VW Corrado VR6/G60? Eller varför inte ett välvårdat och välskött exemplar av Alfa Romeo GTV (74-87)


Tack för alla förslag! ska kolla upp dom och så Keep them coming!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka