Köpråd: sportbil eller muskelbil för runt 40 tusen?

Tjenare alla glada bilägare=). Jag ska köpa en bil som får bli runt 40 tusen. Har funderat på många bilar som camaro, firebird, supra mk3, golf vr6 men jag har beslutsångest vad som skulle passa mig bäst. Vill helst ha någon typ av targa tak/cab, manuell växellåda och helst bakhjulsdriven men kan också tänka mig framhjulsdriven med en stor motor. Vill inte ha någon bmw eller volvo. Dom har fått sina stämplar tyvärr! Är mycket öppen för alla förslag. Tack på förhand ///SimonSvar på inlägget: Köpråd: sportbil eller muskelbil för runt 40 tusen?Kanske kan få en miata för de pengarna. De är nog den roligaste du kan hitta. Annars skulle jag nog gå på Camaro-spåret.


Jag tycker en crx vtec eller honda delsol


Pontiac Fiero eller Toyota Mr2, riktiga sportbilar har mittmotor . Camaro/firebird med manuell låda är svårare att hitta och dyrare än de med tomatlåda.


Röstar för Fiero! Eller möjligen en Camaro... http://www.blocket.se/vasternorrland/Ca . 15&w=3


Jag röstar på en miata. Rolig bil att köra o delar kostar ingenting.


okej jo dom är rätt dugliga ändå:). jag är väldigt sugen på en honda civic 1,6 vti (vtec) men det är ganska mycket pengar. undrar verkligen varför dom ligger så högt i pris faktiskt...


jo det verkar vara fina bilar faktiskt men det fanns inte mängder av fiero på blocket. väldigt synd.


Fiero, No doubt !!


köp min calibra! där har du 4x4 och ett jävla klippKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka