Köpråd: Volvo 340 Automat

Hej! Ska köpa mig en bil nu och har hittat en 340 Automat tredörrars från 1987 som skulle passa mig bra. Men skulle vilja ha lite mer info om den. Vad är det för motor i en sådan? Vad jag har förstått så är den någon slags remdrift på den. Ser ut att sitta någon bandare i den med, hur lätt är det att byta stereo? Finns det någon ram som man kan köpa på volvo för nyare stereo? Det var ju lite knepigt i nissan, där fick jag bygga en egen ram och skruva fast bakom panelen. Vet knappt nånting om denna bil så bomba på med info MVH LinusSvar på inlägget: Köpråd: Volvo 340 Automathttp://sv.wikipedia.org/wiki/CVT där förklaras remdriften relativt bra.


340 fanns både med rem och utan beroende på medell...fanns en med b14(tror ja den hette) relativt lättskruvade bilar, ang stereon så finns det kåpa att köpa så du får i din format, 99% gubbkörda bilar det här så brukar vara i god kondition...lycka till!!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka