Köpråd: Kul eller vettig bil max 40k

Är inne på att sälja Venton för att köpa nått annat nu . Är ute efter något med lite mindre mil på mätarn, Typ under 20k iaf. Maxbeloppet är runt 40k. Det är vad ekonomin pallar med just nu : ) Ni får gärna skicka med länkar om ni vet nån bra . Är ute efter nått som är lite roligare än Venton också . Kanske inte så svårt då det bara är 90 pållar ;P Tack på förhand !



Svar på inlägget: Köpråd: Kul eller vettig bil max 40k



Kul eller vettig, varför inte både och? Köp en Bmw 328i är mitt tips, gärna en kombi. Riktigt rolig att köra, stark motor, bra komfort och med kombi får man plats med det mesta i alla fall. Ingen törstig eller dyr bil att äga heller, jämfört med andra motsvarande bilar då naturligtvis Exempel: Tar denna ( http://www.blocket.se/halland/Bmw_328_T . 20&w=3 )bara för att den är så snygg, utan fälgar och lite prut är den nog nere i din budget. Finns naturligtvis fler på blocket om det är intressant . Lycka till med köpet!


Saab 9000 Aero? Blixtrande snabb, rymlig, praktisk och bekväm.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka