Köpråd: Törs man köpa mercedes ifrån -06?

Hej! Som rubriken:Törs man köpa mercedes C eller E-klass ifrån -06? Eller är det risk för Gevalia? Sugen på en Merca diesel, men absolut inte ha rostproblem.



Svar på inlägget: Köpråd: Törs man köpa mercedes ifrån -06?



W211 som E-klassen heter 06 är mig veterligen förskonad från rosten, leta på ett fräsch exemplar så kommer du garanterat bli nöjd! kan starkt råda till att köpa 270 cdin, går som ett skott och billigt som en golf! gjorde iaf min 210 jag hade! annars kan ja rekommendera www.mbsca.com/forum stort svenskt mb forum! och köper du en måste du komma på våran mb träff i hedemora 15e maj! www.mbspringmeet.se


Helt skonade från Mercedes rostproblem var de inte, men så gott som. Förekom några bilar med lite problem, å andra sidan alla bilar rostar och detta är verkligen inget som skall göra dig osäker inför köp. Så klart du skall köpa Mercedes! http://www.vibilagare.se/zino.aspx?page . odelID=371 http://www.vibilagare.se/zino.aspx?page . odelID=332


Det är verkligen fina bilar, skulle gärna ha en diesel med automat. Framför allt C-klassen som jag funderar på. Men min pappa har en E-klass, 02:a, rostar som gevalia.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka