Köpråd: Bruksbil 40-50tkr

Är nu, tyvärr, ute efter en säker (tråkig) och billig (långsam) bruksbil att ha ett tag framöver. Letar efter en bil som skall passa in på följande kriterier:-Inte äldre än -00 - Skall ha AC - Får gärna vara 5-dörrar - Skall helst inte ha gått längre än 15k mil - Skall vara bekväm att åka längre sträckor med, dvs inte för högt vägljud Tittat lite på VW Polo, och Peugeot 206 och 307, men är inte på det klara med kvalitén. Har även tittat på 9-5, men då är de ofta äldre. Någon som har tips?



Svar på inlägget: Köpråd: Bruksbil 40-50tkr



Honda Civic?


Helt klart är nog golf Mk4 bland dom bästa köpen den har ju riktigt bra kvalite o är helgalvad så gott som alla är ju rostfria o dom är riktigt driftsäkra ganska snåla också


min kompis köpte en golf 4 med 1.6 motor och den låter inte en dugg när han stanna och la i friläge trodde ja att han hade stängt av den men de visa sig att det var jävligt tyst bara hah men de är en fin bil satsa på en sån:)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka