Köpråd: Mitsubishi evolution V

Härligt att höra att du slapp åka på en nit.Svar på inlägget: Köpråd: Mitsubishi evolution VDu sparade 30 loppor säger du? Och han tankade upp eran bil? Jag tolkar det som att du fick bilen billigare och därmed köpte den? Eller är jag helt ute och cyklar?


Ok, formulerade mig lite konstigt kanske. Nej jag köpte inte bilen, han hade tydligen en likadan bil i garaget och han sa att han ville åtgärda problemet och sedan fick jag köpa den, då svarade jag snabbt, skicka med pumpen så fixar jag det själv, jag förtydligade att jag inte hade för avsikt att komma och titta på bilen, jag ville köpa den! Men han ville inte skicka med pumpen, detta tyckte jag var mkt märkligt då han precis sa att han skulle byta pump och sedan sälja till mig, så efter en lång diskussion och uppenbarligen det dåliga samvetet han möjligtvis kände så valde han att tanka upp vår bil istället.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka