Köpråd, slutsteg / monoblock för 3500:-

Erhm.....flash ja.....*urk* Men du kunde ju plockat manualen pdf ftwSvar på inlägget: Köpråd, slutsteg / monoblock för 3500:-Ett sånt monoblock kanske? http://www.ljudstudion.se/mutant-ascens . -2755.aspx Har det i min bil. Funkar bra


de står ju att de ska lämna 1150wrms men steget är ska vara avsäkrat till 80 ampere ? verkar inte de lite galet? med tanke på sinus stegen och mutant vill avsäkras med de dubbla ampere antalet nästan?


Du ska inte ner till Elmia nu i påsk å kika? Mässpriser är inte helt fel Annars rekommenderar ja detta eftersom ja har ett själv. Specen är vid 14,4V och det stämmer har fått mitt uppmätt. http://www.ljudia.se/bil-s82121/slutste . d-p333165/ Fri frakt från Ljudia med. Sen när du vill ha mer kräm köper du ett till och dockar Ljudia har även JBL GTO7001E som du har kikat på, till fri frakt.


var har du mätt upp det? Hur såg det ut med "renheten"? Intresserad av dom stegen,eller mest storebror R3500DKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka