*köpråd*Bra småbil för max 30 ?!

haha nu vakna bmw-mannen me:) snabb som vanligt:P men hamnar väl där igen, e väl mestadels ungdommar som haft dom bilarna å dom e hård körda skulle ja kunna tro,bakhjulsdrivna bilar e ju trotsallt de man e ute efter när man e körkåt å har ett nytt körkort:PSvar på inlägget: *köpråd*Bra småbil för max 30 ?!hon kör la lugnt:P iaf när ja e me..30papp e nog mest så de lutar åt nått annat tyvär,men som sagt golfarna e fina!


ska spana lite.verkar va lite snålt på blocket på den modellen...vanligt me rost på gammal opel??


Vill du ha fyrhjulsdrift så är Audi A4 1.8TQ ett alternativ också Mvh


Man kan förstås inte lämna en sån här gott-påse orörd! Jo visst, risken är större att hitta en buskörd Bmw även om Golf är en populär ungdomsbil den med. Å andra sidan så gäller det att rota fram de fina exemplaren oavsett modell, och nog bör man kunna finna ett fint ex av 316i Compact för 30.000:-? Nåja, aldrig fel att ha modellen i åtanke. Vem vet det kanske dyker upp en bil i närheten som är värd en titt?


men hon vill inte ha en sådan bil!! hon ska ha en småbil som e billig, behöver ingen a4:P föresten tror ja hon tycker dom e en aning för stora...!!


Audi A3 1.8tq? Vet inte om den ryms i budget men gör den det så?


Seat Ibiza eller Seat Leon, Där får man mycket bil för små pengar. får en rätt ny Ibiza för 30 skulle jag tro


finner man nån som e gubbkörd så e de nog en väldigt bra bil! men tror de blir svårt,sant:golfarna e me en väldigt populär bil å trevliga:) men svårt å hitta en sådan (golf,bmw) som har korta mil.. håller ögonen öppna me tandpetare


har faktist spanat på dom me, vet inte riktigt hur dom e motormässiga?! e väl samma som golfarna?!! http://www.blocket.se/goteborg/Seat_Ibi . 15&w=2 dyra reservdelar?barnsjukdommar?


dags för sängen,fortsätt gärna me era synpunkter! tack å göd natt


Jo, rost finns det mycket av på opel astra f. Men hittar du en med lite rost så är det riktigt mycket bil för pengarna. Har själv ägt 3 stycken astra f. Går bra i motor med rostar som sagt mycket om de är dåligt efterhållna.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka