Köpråd pickup

Är intresserad av att få lite info/köpråd på diesel pickuper 4x4 helts dubbelhytt eller iaf med ett litet extra säte. Tänker ju inte köpa nån ny så maxpris 40000:- men helst billigare Vill ha en hållbar bil med hyffsad bränsle ekonomi. Nissan Kingcab Opel/Isuzu Campo 3,1L eller 2,5L Mitsubishi L200 Mazda B2500 / Ford Ranger (även sett några äldre B2600 konverterade med peugeot motor) VW Taro / Toyota Hilux (finns taro som diesel i sverige?) Chevrolet K1500-3500 (Billiga reservdelar är ju ett plus) Ge mig lite för och nackdelar med dessa bilar, kanske jag glömt nån bil?.Svar på inlägget: Köpråd pickupKöp en gamal Toyota hilux Diesel. Att döda dem med genom användning är som att döda dem med telepati, omöjligt


Gamla Nissan Kingcab o Mitsubishi exporteras till mellan östern så dom måste vara ganska bra!


Ett litet tips när du åker och kikar på japanpickis. Tag med en spetsig hammare och se till att knacka rejält i ramen. Framförallt ska du kolla precis bakom hytten. Om inte rosten har tagit dom så är de flesta japaner riktigt bra pickisar.


Jo Hilux är den jag hellst skulle ha, men dom växer ju inte direkt på träd... Nån som har koll på bränsleekonomi på dom bilarna?


dom gamla utan turbo drar en hel del, är så jävla slöa.


Köpte en hilux/taro för några månader sedan, (hilux för min del). Bränsleförbrukningen ligger runt 1.5l milen för mig just nu, men kan ju tillägga att det är stadskörning med 4wd i -30 som har varit majoriteten av körningen, nu när isen är borta från gatorna ska jag väl lägga i 2hjulsdriften och se hur det blir, chansar på runt 1-1.2L/mil. Det som talar för bränsleekomomin är att det är bra utväxling på växellådan, i 90kmh på 5an ligger man i runt 2200 varv. I övrigt kan jag säga att jag är nöjd. har ju en XtraCab. finns bältade platser bak, trångt såklart men går om man vill!. Det är inte lagligt att åka där, men jag har blivit stoppad av polisen med folk i baksätet, dom sitter ju bältade så de flesta poliser tror att det är lagligt, är väl bilinspektörer som kan bli problem Köpte min för 25k i riktigt bra skick, knappt nån rost, har totalt hittat kanske 4kvadratmilimeter rost, så helt klart godkänt. Farsan har en kompis som jobbar på berners, så innan köp mailades lite med honom, och fick ett vettigt mail du kan tänka på om du ska köpa hilux:


Ok din såg ju riktigt fräsh ut! Har kört med en cherokee ett tag, då på vintern med 4wd inkopplat och 90-150+ till jobbet då sörplade den i sig ca1,8l milen men kom under litern på långkörning med laglig fart sommartid, detta med 4L motor.


Tack! Den är riktigt fräsch faktiskt, tycker själv jag gjorde en jävla bra affär, 20k mil, knappt rostig, bra dokumentation och billigare än många andra. Kommer du under litern borde jag lyckas få rätt bra förbrukning också med andra ord! Drivknutar kan också vara kul att kolla förresten, måste nog byta mina främre, går på 5k


Några till:Dodge dakota Ford f150 Chevrolet s10


Dakota och s10 spelar i samma liga som Ford Ranger... Dodge Ram 1500-3500 är kanske mer intressanta? Om hjärtat fick bestämma så skulle jag valt en Chevy Silverado eller just en Dodge Ram med Duramax/Cummins, nackdelen är soppaförbrukning och inköpspriset i Sverige


Jag har en Dodge ram 1500 4x4 höjd 5" med 35"däck till salu.. bara att kolla på bilden och läsa lite om den på min sida och sen skriver du om det är intressant så skickar jag fler bilder till dig.


Uteslöt dessa för att det inte finns nått dieselalternativ på dakotan & s10, Ford F pickisarna finns ju diesel men inte i min prisklass...Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka