Köpråd ang ny bil (2006-, taklucka/cab, 4d, max 300k)

Hej! Skulle behöva lite hjälp från er att hitta en rolig bil till mig. Idag kör jag en Boxster S som blivit för liten, tyvärr:( Har följande krav:-2006 lr nyare -aut -taklucka lr cab -minst 4 dörrar -max 300.000 Tacksam för vettiga svar:rolleyes: TomazSvar på inlägget: Köpråd ang ny bil (2006-, taklucka/cab, 4d, max 300k)Det fetstilade kan bli svårt att få ihop? Kan bara komma på ett alternativ, Bmw E36 Baur det vill säga en 3-serie sedan med fällbart tygtak. Fast det var en 90-tals modell. Lite kuriosa. Jag har själv Bmw närmst till hands, en 335i passar in bra. Finns i allt från cabriolet till kombi med stort panoramaglastak. Men bortsett från Bmw finns det dussintals alternativ, kanske en Audi A4 cab eller Mercedes CLK? Gå in på www.blocket.se och tryck i dina preferenser och bilmodell "cab", så får du en lång lista med olika alternativ. Hittade en del fina saker där, en cab lagom till våren hade absolut inte varit fel!


en cab har jag idag:rolleyes: en Golf R32 då?


Lincoln continental från 60-talet fanns ju också som 4d cab och det sista den bilen blir, är för liten! Hoppsan, ännu mer orelaterad kuriosa.


kul


Så du har tänkt behålla Boxstern? R32 fattas det inga fel på, men eftersom du har en liten rolig bil hade jag satsat på en större rolig bil om jag varit ute efter VW, läs ovanstående som en: http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . amp;last=1Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka