Köpråd bmw 525 2005 eller evo8

Hej alla bilkunniga. Dags att köpa bil och jag står och väger lite mellan en bmw 525 eller 523 från årsmodell 2004 å frammåt, naturligtvis söker jag med m paket och navi, skinn eller en evo 8. vilken av dom ska man välja om man vill ha en snygg glidarbil och även kunna använda den som familjebil? Vilken av dom är mest ekonomivänlig? Någon som har erfarenhet av båda bilarna i fråga? tacksam för alla tips å råd. tack.Svar på inlägget: Köpråd bmw 525 2005 eller evo8Oj, snacka om att välja mellan två helt olika bilar! Bmw 5-serie är en rolig och kompentent bil, runt en bana snabbare än många japanska "sportbilar" tex. Nissan 350z eller Mazda RX8 men jämfört med en Evo har den inte mycket att komma med. Å andra sidan har Evo i sin tur inte mycket att komma med mot Bmw när det gäller komfort. Som en kombinerad glidarbil man tar på små rundor ibland längs en rolig väg och kör till vardags låter Bmwn självklar, Evo tror jag är svår att leva med till vardags. En sådan hade jag köpt om jag varit ute efter en grym busbil, men aldrig kört till vardags. Mest vänligast mot plånboken är däremot troligtvis Bmwn. Enligt undersökningar hör Bmw till de billigaste i respektive klass att underhålla, enligt vissa tom billigast. Dessa undersökningar omfattar visserligen inte Mitsubishin, men en gissning är att det inte är en vidare billig bil att äga? Du verkar ute efter en rolig bil till vardags snarare än en bil att flänga runt på bana med, då svarar jag Bmw!


tack för ett snabbt svar. evon lockar med sitt kaxiga utseende men tar man en bmw 5serie med m-paket, navi och skinn så har man allt. allt pekar på en bmw.


En Evo 8 som familjebil? Tja, varför inte? En bil med attityd till max, brutal kraft i maskineriet och kul lär man få oavsett om man befinner sig på en slät motorväg eller smal skogsväg. Men som sagt, BMW:n kombinerar förmodligen nöje och nytta bättre än Evo:n.


yes box. lutar mot en bmw 5 serie me så mkt utrustning som möjligt.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka