Köpråd: Evo 5 vs Evo 6 vs Evo 8

Undrar vilken av Evo 5/6/8 som är bäst och då menar jag maskinellt som håller bäst. hade bara tänkt köra med BPU. Kör gärna streetrace och då görs även rejäla rivstarter men håller dom för det???? skriv gärna för och nackdelar mellan dom. /AndersSvar på inlägget: Köpråd: Evo 5 vs Evo 6 vs Evo 8org koppling håller inte för massor racestarter. sen har ju alla 3 modellerna ayc om det inte är rs versioner o den måste va rätt servad och är rejält dyr om den pajar.


8:an hade jag absolut valt av dom, nyast, modernast osv.... Edit: En riktig tvåskivig sinterkoppling så funkar det kanon med mycket rejsande. Grejerna håller bra med Steg 1.


VIII är riktigt underbar att köra och håller riktigt bra:) Som Busgrabb säger: det är bra om man byter kopplingen till ngt värre är orginal, då håller det fin fint ! Lycka till med ev köp.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka