Köpråd: Lancer 94 ("kanon skick") 13k mil.

äh va fan, bygger något på en Lancer, är så otroligt nöjd med min nuvarande, går som ett höghastighetsgevär. men om man skall bygga så kanske man skall ha en i bättre skick därav länkar jag den här http://www.blocket.se/goteborg/Mitsubis . 15&w=2 13k mil + att den väger (enl papper) 60kg mindre än min nuvarande. inte så super mkt pengar och min nuvarande lancer måste ändå bytas en drivknut på. pris 1700 material :S + arbete, slutar på 3.4k och bilen köptes för 5k knappt värt att lägga ner på den ju... men vad säger ni, ser det bluff ut eller är det en bil som är i bra skick? namnet på annonsören känns som en något äldre dam, för jag är inte bekant med ett sådant namn i den yngre åldersgruppen, inte ens medelåldern (40-50-60) förlåt att jag skriver så mycket inte alls meningen nu skall jag hålla tyst och låta de som vill svara på mitt köpråd få göra det Tackar för svar på förhand Mvh. Jesper N.ASvar på inlägget: Köpråd: Lancer 94 ("kanon skick") 13k mil.Jag har en NY drivknut du kan få för 500kr plus frakt :-) bytet borde du kunna göra själv tycker jag, e rätt lätt.


om det är vänster fram vore det kul ^^ tack för råd Kanske inte svar på mitt köpråd men det var ändå ett väldigt uppskattat svar


Namnet klingar mer utländskt än "gammal dam" tycker jag.. Men den såg fräsch ut! Står ju inget om den fick nån anmärkning eller 2:a på besiktningen och dåligt med övrig info!


Tycker den ser fin ut. Haft en annan tidigare. 75hk slö som fan men billig och pålitlig. Kör på!


ah detta e 112.8hk versionen har fått upp min nuvarandra p 1190kg (enl papper) till 235 på mätaren så jag e rätt nöjdKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka