Köpråd: Audi A8 diesel eller liknande.

Börjar redan tröttna på min svarta S6a. Så mycket som jag kör är det inte okej med den soppa åtgången...När nu dessutom S4'n blir klar lär väl knappast S6'n kännas rolig längre! Så då kommer vi till frågan vad man ska ha istället. Kommer att spara ihop pengar under våren här för att köpa mig något annat! Har även en stor fördel av grannen som är tysk och skulle kunna styra upp köp av en bil i Tyskland! Börjar starkt fundera på en dieselbil istället! Saker jag ser som ett plus:4wd Bra prestanda Tyst Snygg (fet) Kikat på A8 diesel typ 03 och nyare. Kan det vara något? Ge även andra tips på vad som kan vara aktuellt! Gärna med en motiviering! Behöver alltså inte vara en stor bil. Jag har ingen familj eller något sånt!Svar på inlägget: Köpråd: Audi A8 diesel eller liknande.Du behöver väll knappast fråga någon här Audi, BMW diesel är givet val. Men satsa på något billigare när du ändå har S4 klar. Då har du jue något med Prestanda.


Fixade din rubrik för en gångs skull... allmäna filosofier = blogg, köpråd = forumet.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka