Köpråd Monoblock ~7000:- Köpt.. Nu: Vilken 15" för ~5k?

Tjenare! Ska handla ett slutsteg och tänkte köpa ett hyfsat rejält på en gång så jag blir nöjd och slipper köpa nytt på ett tag Har funderat på att köpa det här:Kicker ZX 1500.1 http://www.dbakuten.se/detail-item_id-10169 Är det ett bra val för det priset? Kom gärna med tips på steg, märke osv spelar ingen roll. Smärtgränsen går dock vid 7000:- Basarna jag förmodligen tänker köpa är antigen en Kicker L7 15" eller två stycken L5 15", dock går det ju alltid ändra sig om någon har bättre förslagSvar på inlägget: Köpråd Monoblock ~7000:- Köpt.. Nu: Vilken 15" för ~5k?Ska du ha för att spela högt eller kvalite? För att spela högt skulle jag tippsa om ett beggat Gas competition så kommer du inte behöva byta på länge. http://www.blocket.se/varmland/Re_sx__g . 11&w=3


B2 audio "Mono" bra steg som låter bra, kostar 6500:- Bilder finns i min byggtråd, länk i min signatur.


Tackar för tipsen, B2 Audio mono såg ju ut som ett vettigt alternativ. GAS-steget är nog inte aktuellt då jag inte tänkt kosta på med så mycket batterier och ström. Har ett nästan sprillans originalbatteri och hade tänkt ett extra bilstereobatteri och troligtvis en 100A generator, givetvis rejäla kablar överallt osv. Har nog tänkt spela både högt och med kvalite Nä, men allvarligt så jagar jag inga decibel och har inte tänkt tävla något.


Ser att du e ute efter ett steg. Har ett DD M3 som skulle kunna passa. Se under mina annonser. och vill du se vad det klarar av så det bara kolla in min byggtråd.


Har funderat mycket på ett beggat steg osv fram och tillbaka, men så lyckades jag roffa åt mig ett U-Dimension dB 2500.1 för 5999:- från blekinge bilradio igår. Hoppas att jag blir nöjd


De lovar ja att du kommer bli


du lär bli nöjd


Låter ju bra det


kanske http://www.stetsom.se/V2K5D1.htm vore nåt??


Han har ju redan köpt ett U-Dimension dB 2500.1.


jag rekomenderar MTX X3000D!! det finns på dbakuten för 7999:-


För två dar sen köpte han ett steg, U-dimension db2500, mkt bra steg inte minst för den lilla slanten han gav men folk läser inte vad som står i trådar här mer än rubriken?


Haha, ja vissa verkar inte ens läsa i tråden.. Jag har fått hem steget nu och det ser finfint ut Nu gäller det bara att bestämma sig för vilka basar jag ska ha. Var ju som jag skrev förut inne på en eller förmodligen två Kicker L7 15" men det finns ju en massa andra märken också så man får ju beslutsångest. Hur står sig DD 2515 mot L7? Eller är det bättre att jag istället för två lite billigare 15" köper en Orion HCCA 15.2? Jag har en 740 just nu, men jag ska inhandla en golf så fort det dyker om nån vettig, så Orion kanske är att föredra pga. mindre låda? Vet att det kommer spela för fåglarna med 15" i surförtin så det behöver ni inte påpeka, är bara tillfälligt som sagt..


jag skulle nog hellre satsa på en dyrare/bättre 15" än två "billigare".


Jag har 2 L7or 12" i min Passat och dom spelar på riktigt bra men en nackdel är att det krävs stora lådor om man kör portat, speciellt om man ska ha dom att spela djupt som dom är gjorda för Så ska dom slutligen sitta i en Golf är nog ett par 15" som kräver lite mindre låda att föredra


Jo, känns som det lutar åt en lite värre 15" istället för att inte behöva en gigantisk låda.


En SPL Dynamics 380D2 skulle nog rocka med de steget!


Vad har du för budget? Vet inte vad L7:orna kostar nu för tiden, men de ligger väl i samma prisklass som mina B2 HS 15 skulle jag tro. Är du ute efter lite rappare bas så hade jag tittat på HS 15 istället, ska du spela djupbas/rap så är inte L7:orna fel, även om HS 15 gräver djup dem med. Gjorde 150.5dB vid 34Hz med mina.


SPL-basen verkar ju rätt brutal B2 HS15 ligger som sagt i samma prisklass som L7, om inte lite billigare. Hur stor låda bör man ha till två sådana? Och vågar jag lasta ner steget i 0.5Ohm då dom bara finns med 2x2?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka