Köpråd Mazda 323 1,5 Sedan -95

Hej! har hittat en Mazda 323 1,5 sedan -95 som jag tänkte åka och titta på och vill gärna ha lite råd vad man ska kolla efter (vanliga fel, glapp mm.) den har rullat 32000 mil, ska man dra öronen till sig? men den ser fräch ut och har ny kamremSvar på inlägget: Köpråd Mazda 323 1,5 Sedan -95ingen som har något råd?


-Kärvande handbroms. -Rost i underrede, speciellt krängningshämmarstag och sådant. +Allt möjligt som kan vara slitet men ej åtgärdat efter 32000 mil.


Ok tackar. Var och kollade på den idag och den var faktist mkt fräch, han hade fått en "bra att veta" på besiktningen på att krängningshämmaren glappade och det hade han fixat sen så var bromsskivorna vinn så han skulle fixa nya tills i möra. men nu så har jag köpt den och ska hämta den i möra så man får väll hoppas att den håller ihopKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka