Köpråd Chevrolet Silverado 2500 Pickup -90

Tjena, nån som vet några brister med dessa pickuper och vad man bör tänka på? (Bensinmotor och 2wd)



Svar på inlägget: Köpråd Chevrolet Silverado 2500 Pickup -90



Köp en 4x4 istället, det känns så fel när en stor cheva kommer för att dra upp en bil ur snön som har fastnat, och så fastnar han själv....


ah, en riktig bil ! JApp, satsa på 4X4, 2wdn är helt omöjlig att köra om det är riktigt halt ute, och det är inte skoj att fastna med en sån stor bil.. så lägg på de extra kronorna 4x4an kostar... ingen ide att köra jättepickis som är 2wd... helgerån! 350 motorn är gode skottsäkra, tas dom om hand så kör du nästan hur långt som helst.. se till att olja osv är bytt, att även automatoljan är ordnad, lådan är den svagaste punkten.. hörde innan jag skulle handla min att 700 lådan håller runt 25k mil hård körning utan någon renovering.. Rosten är det största problemet på dessa bilar.. och dom brukar rosta underifrån!! så kolla undertill noga, kika också efter rosten i framskärmarna, hytthörnen, bakskärmarna samt bakre störfångaren (typiska ställen) hytthörnen brukar fusklagas med spackel och hönsnät av vissa mindre nogräknade ägare :p När du vrider på tändningen, kolla att "check service" lampan lyser till och slocknar när bilen startar.. detta är helt enkelt en fellampa, som ser om ngt e galet (kan läsa av felkoderna sedan om den lyser) vissa plockar helt enkelt ut denna lampa, så kika !!! kan vara dyra fel. sen... var beredd på att den kostar att köra, min ligger på allt mellan 2 och 2.5 liter milen.. går inte att köra billiagre.. Men fyfan vilken rolig bil!


Menar du inte "service engine soon" lampan ? för på min så blinkar den till lite då och då (har inte fått tummen ur för att kolla felkoderna) Jag tycker med du ska ta en som är 4x4 jag har kört en 2wd pick up på vintern 1 gång det gör jag aldrig om igen.... All vikt över framaxlen och knappt någon vikt över bakaxlen eftersom flaket knappt väger nått jämfört med motorn. Jag har en silverado med 6.5 liters turbo diesel och jag skulle nog inte vilja ha en bensinare pga bensinarna dricker mer än dieseln, har inte samma vrid, sen ljudet när man startar dieselmotorn den låter som ett riktigt monster. Dessutom skiljde skatten bara på någon 100:alapp mellan en bensinare och en diesel, när jag kollade på en bensinare från 94:a och jämförde med min diesel från 94:a Film med en 6.5 liters motor som startar:http://www.youtube.com/watch?v=Fnl7Pm4A . re=related


oo fan, intressant! Ja vet inte om jag kommer att köra me den på vintern så mycket, tänkte mest ha den till att dra tunga saker med, bilar och motorer, men dieseln verkar ju vara riktigt bra! Sen ser de ju fan så mkt grymmare ut att åka i dessa monster, ja e ju som sagt nybörjare men man måste ju börja någonstans annars lär man ju sig inget! Diesel och 4wd alså! Kollade länken där med, den brötar ju mer än bensinaren, hur mkt drar dieselmotorn /mil då?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka