Köpråd: BMW 318is Coupé -93 sv.såld

*bort*Svar på inlägget: Köpråd: BMW 318is Coupé -93 sv.såldOm du kan få med fälgar som inte är, som det verkar på bilderna, helt trashed så funkar det nog med tanke på att det är en bilfirma; minst 5000 extra bara där, samt det låga miltalet/svensksålt brukar ju vara en populär prishöjare. Men 34k är fortfarande lite magstarkt för en 318is, när du kan få en bra fräsch 325 för samma peng.


Far till bilprovningen och beställ besiktningsprotokoll på denna bil för några år bakåt, ser det bra ut där så kanske det är lönt och gå vidare.


Bör nog gå att pruta lite på det priset, men helt fel tycker jag inte det är för en 318is Coupé i fint skick med låga mil hos en handlare. Ett tips är att kolla in begagnatguiden på www.autopower.se, ett annat att göra ett M-test eller motsvarande om firman inte redan gjort så


*bort*Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka