Köpråd mazda 3 mps

hejsan, gör en ny tråd pga jag inte vet hur man låser upp den gamla tråden.... har funderat på att köpa en mazda 3 mps av förra modellen alltså 07-08. Ni som har en lr har kört en, vad tkr ni om dom? Hade tänkt köra mest i stan med den men hur är den när man kör landsväg/motorväg? låter det för mkt i kupen då? Jag är inget fan av att hålla på och sladda runt och köra rödljusrace varje dag så att den är FWD för inte så mkt faktiskt. Och vad tror ni om jrm´s lr turbocenters chip som her 300hk/440Nm? ös på med synpunkter bara......Svar på inlägget: Köpråd mazda 3 mpsingen som har nått o skriva?


Du kan inte låsa upp tråden, den låses för du ska göra om och göra rätt. Du har nog inte kollat reglerna för nu har du "bumpat" tråden dvs svarat själv i samma tråd för den ska kommer högst upp och det är också = tråd låst.


Det var inte hans fråga!


Mazda 3 mps är hur grym som helst! Jag rekommenderar den starkt. För det första är den inte lika dyr som tex Golf Gti, r32 , astra opc. Där får du en bil till ett rimligt pris. Plus att prestandan är exakt lika dan som dem andra.


Den är sjukt snygg också.


Körde polarens 3 MPS för ett par dagar sedan. Riktigt go bil med rejält med effekt. Trots att vi var 5 pers i bilen så fick anitspinnen kämpa när man drog fullt från stillastående, på 2ans växel.


Har haft två själv. En original och en trimmad. Rolig bil första veckan, sen blir den lätt tråkig och man upptäcker hur karaktärslös motorn är. Jag rekommenderar faktiskt en Focus ST eller Skoda Octavia RS2 för samma pengar. Mer bil för pengarna och om du kniper en Focus får du dessutom gott motorljud.


Opel OPC också! Fantastiskt skojig. Om du ändå ska trimma bilen så har du en hel del möjligheter här. Med EDS IPF (ECU omprogrammering) får du loss 275 HK och 450 NM! Nytt avgassystem och intercooler så ligger du på runt 300 HK


Kolla med Stridzlund här på gorg, han ska sälja sin..annars är det en cool bil som går väldigt bra faktiskt!


om jag ska köpa en så ska de vara en orginal, hans va inte snygg direkt......


fler synpunkter tack... vore bra om dom som har liknade bil också säger sitt....


?


Nej, prestandan är inte alls likadan. Mps:en har 65 hk mer som original jämfört med Golf GTI som har 200 hk. R32 har 250 hästar och har fortfarande 15 hästar mindre än Mps:en (och då är r32 en klass högre med sina 3.2liters V6) Så jag håller med. Mpsen rekomenderas!


Jag har haft min sedan feb och är mycket nöjd sedan köpet.Jag tycker personligen bilen är snygg och den är fullutrustad ifrån fabrik med allt man behöver.Sköna stolar bra ljud härligt motor bra komfort. dock så det ganska högt vägljud.


Jag har själv kört en Mazda 3 MPS under en helg, min turbo mamma ska köra en Måste säga att den är snygg som tusan (Svart) och den röda är också klart läcker! Motorvis behöver du inte tänka så mycke, du kör lätt ifrån golf R32 och golf gti mm. Du kan dra på 6:ans växel och du har drag ändå


min turbo mamma ska KÖPA*Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka