Köpråd: 4wd, mycket hk, bra komfort, 5 dörrars kombi ?

Har idag en a3 2.0t -08 men den är för liten. Vill ha nåt lite större och större motor. Nya a4an tycker jag blir för stor o klumpig. 05-08ans s4 tycker jag är bra men då finns det två st till salu o dom är röda:(. Nå bättre tips?Svar på inlägget: Köpråd: 4wd, mycket hk, bra komfort, 5 dörrars kombi ?Kolla in Bmw 335/330 det kanske kan vara något för dig om nu A4 inte uppfyller kraven


S2 Avant? Visst, en gammal bil. Men dom är ju tuff!


Mitsubishi Legum/Galant VR-4, Skoda RS, Subaru Impreza eller VW Passat R36? Finns Mazda 6 kombi i MPS utförande?


eller varför inte saab 9-3 x?


Audi rs4 -01? De är ju grymt coola. Bra effekt och fyrhjulsdrift och kombi


Subaru Legacy 3,0


http://www.porsche.se/model.aspx?m=52


Precis det jag skulle säga. Legacy all the way!


S4 B6, samma bil i princip som en 05-08 S4'a... (mest karossen som skiljer sig) Största "nackdelen" är väl att man får 50-50 drivning istället för 40/60 som det är på 05 och framåt.


Jag röstar på S2 Avant som LeafBox föreslog, redig bil


Opel Insignia OPC?


Lätt Subuaru legacy diesel som jag har el 3,0 bensinaren utan tvekan. Sjukt nöjd med bilen!


Oerhört mycke bil för pengarna helt klart! T.o.m Jeremy Clarkson gillade den även fast han klart sa att han inte ville gilla den 325hk, 6 pet och fyrhjulsdrift! Fullutrustad Insigna OPC är inte dyr heller! En vanlig Insignia, billigaste modellen, börjar väl på ungefär hälften av en A4 tror jag?


http://www.blocket.se/skaraborg/Audi_S4 . 20&w=3 Inte röd i alla fall, sett den? Annars hade jag tittat efter 330xi: http://www.blocket.se/stockholm/BMW_330 . 20&w=3 335i är fin med, och lite mer rättvis jämförelse med S4. Men finns bara en xi i en annan prisklass tyvärr: http://www.blocket.se/uppsala/Bmw_335_x . amp;last=1Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka