Köpråd: Saab 9-3 vector/aero 2.0t -03/04

Hej! Som rubriken heter så funderar jag på att köpa mig en saab 9-3 vector lr aero 03/04 Har sökt runt lite ang. sjukdomar men hittar inte så mycket. Nått jag skall tänka på innan jag slår till!? MVH NicklasSvar på inlägget: Köpråd: Saab 9-3 vector/aero 2.0t -03/04tjenna en vanlig sjuka på saab är bakspeglarna, och även pixelfel på info skärmen i fram. kolla så intervallen mellan är mycket mer ofta än vad de ska va. gäller speciellt diesel! Hoppas du hittar en fin titta gärna en sväng på min bil!


tjenna en vanlig sjuka på saab är bakspeglarna, och även pixelfel på info skärmen i fram. kolla så intervallen mellan är mycket mer ofta än vad de ska va. gäller speciellt diesel! Hoppas du hittar en fin titta gärna en sväng på min bil!


f4bb3, om du kollar så ser det faktist ut som att nightstalker redan fått tag på en SS. Sen så det där med pixelfel gäller inte för 9-3SS/SC, inte då vad jag vet iaf, det är främst äldre 9-3 och 9-5 som drabbats av det. 9-3SS/SC har sluppit undan från såna dära tråkfel såsom kassa växellådor, oilsludge och rost.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka