Köpa beg bil volvo

Ska kanske köpa en beg bil ska ta mig från a till b men vill inte ah nåt som rasar efter några meter en volvo 855 känns lite skumt han gjorde en motortvätt på den sen sa han den går ryckigt efter motortvätten idag gjorde han rent tändstift och nu går den bra säger han ägaren på bilen är en carina larsson han heter thomas eriksson den är bes tom 2010-05-18 går bra enligt honom frågade om carina larsson kunde vara med imorgon för att skriva ägarbytepapper fick till svar .........Hej jag handlar med bilar och kör med direkt registrering annars får du vänta tills tisdag! hur fungerar direktregistrering kan väl inte han göra han står ju inte för bilen hoppas på hjälp och råd mvh stefanSvar på inlägget: Köpa beg bil volvoSkall han krångla till det och du känner dig osäker köp en annan 855 det vimlar ju av sådana begagnade.


ja direktregistrering utan att ägaren till bilen kan vara med känns osäkert


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Läs även igenom inlägget ett par gånger innan du postar, som det är skrivet nu är det svårt att tyda vad du vill med inlägget. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka