Köpråd: snabb, rolig bil för ca. 45.000:-

Hej! Har en fundering till vilken bil som man får ut mest effekt av. Jag har kikat på VW vr6, honda civic, honda crx och nissan 200sx. Men vilken är kvickast med tanke på vikt och power? Jag bryr mig inte så mycket om topphastighet däremot accelerationen. Skriv gärna era tankar och kom med förslag på andra bilar som skulle kunna passa mig med det som jag skrivit ovan. (obs de bilar jag angivet är inga nya bilar utan av äldre årsmodeller). mvhSvar på inlägget: Köpråd: snabb, rolig bil för ca. 45.000:-köp 200sx om du vill drifta


Toyota celica Gt-4 kanske? http://www.blocket.se/helsingborg/Toyot . =7&w=3


vad tror ni om denna 200:an? http://www.blocket.se/orebro/Nissan_200 . 21&w=3


köp en camaro, 80tal, går att drifta med och iövrigt en skön glidare...


BMW E36 328 i väldigt bra skick, för såna pengar.


Håller med ovanstående talare, klockrent köp om du vill ha en busbil.


en Rover 220 turbo är nog det kvickaste du kan få för dom pengarna! Edit: Eller en Calibra 4x4 turbo (kanske inte i bästa skick i den prisklassen dock)


Saab 9-3 Aero


bakhjulsdrivet alla dagar!


Jag funderar på en audi 80 coupé? Dessa är väl 4-hjulsdrivna? Isåfall skulle man väl kunna ta bort drivningen fram för att enbart få den rwd eller hur funkar det, mycket jobb? Om man skulle göra detta går bilen då igenom besiktningen? mvh


Audi 80 TROR jag inte är AWD ... ganska säker på det men jag kan ej mycket om dom. Ta bort drivningen kan vara jobbigare än man tror. Tycker du borde köpa någon ordentligt trimmad skitbil om du vill ha snabbt! Dvs något som är byggt på effekt och inte snygghet!


Är dem Awd så heter dom Quattro, och isf så vill du ha antingen 2.8 v6an eller 20v femman, annars är dem lite slöa.


Bus bil för 45K så går min röst till BMW!


En VR6:a med turbo är brutal... Kanske inte finns i den prisklassen men ändå


http://www.blocket.se/vasternorrland/Rx . 12&w=3 http://www.blocket.se/malmo/Mazda_RX_7_ . 12&w=3


Lägger ännu en röst Bmw 328i!


ska du ha något med brutalt acc så köp dig en mc. även en relativt kubiksnål båge ger dig mer acc för pengarna än någon bil. plus att du plockar dem vid rödljusena.


Om du ska ha en bil med effekt tycker jag du ska skaffa dig en turbobil


CALIBRA FTWKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka