Köpråd BMW 525 94

tjena! jag har kollat runt lite på bilar nu det senaste året och har kanske bestämt mig för att åka och kolla på en. Det är en BMW 525 94 gröt metallic. bilen ser skit fin ut har nämligen sett den innan och den går helt okey i motor och låda. problemet är att den gått långt. cirka 29000 mil och ägaren vet ej ifall dom bytt topplocks packning än. tror ni detta blir nått problem? eller tror ni att den kan gå många mil till med samma topplocks packning? det är ju ganska svårt att bedömma iförsej men skriv hur ni hade gjort! MVH Marcus



Svar på inlägget: Köpråd BMW 525 94



http://www.blocket.se/orebro/BMW_525_E3 . =8&w=1 <-- ifall du vill ha en fräsch E34 525. http://www.garaget.org/?car=195171 <-- bilen på garaget 29k mil är nog ok sålänge den blivit vårdad motormässigt i sina dagar.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka