Köpråd: Lincoln Navigator 1999

Hej! Är lite inne på att skaffa en liten bil, en Navigator närmare bestämt. . Hur är det med erfarenheterna av dessa och andra kärror i Lincolnfamiljen? Nåt speciellt man ska kika efter på dessa? Bilen jag kikar på har InTech-motorn, men vad skiljer egentligen den från Triton-maskinen? Vad är liksom skillnaden? Samma motor men med olika nånting? Alla råd och varningars fingrar är välkomna!Svar på inlägget: Köpråd: Lincoln Navigator 1999Årsmodell?!? Dem jag har sett är ju så fula, satsa på en Durango istället.


Årsmodellen står i rubriken, 1999. Finns väl inga fula jänkare? Jo, förresten, det finns det. En Durango från 98 - 99 är inget jag beundrar rent kosmetiskt. Har aldrig gillat S10:an, då gillar man heller inte en tidig Durango.


InTech maskinen har jag inte riktigt hört talas om men Triton är en slitvarg! Gillar dock själv inte Navigator så värst mycket men det klår ändå många bilar!


OK, tror att det är samma motor, men att det är nåt som skiljer. Insprutet kanske? Ja, men jag vill ju ha en bil som är större än de flestas, då borde detta vara ett bra alternativ. Sen är ju inte utseendet nåt att skämmas över heller enl mig. Skämt åsido, efter lite sök på nätet verkar den allmänna uppfattningen vara att det är en OK bil. Tack för ditt svar! MVH


http://en.wikipedia.org/wiki/Lincoln_Navigator här står det lite. InTech motorn har mer hästar än Triton. Får dra mer osv.


Har kollat in den länken sen tidigare, blev dock inte så klar över vad som skiljer InTech från Triton fyiskt sett, men det har kanske iofs mindre betydelse, är nog mest av nyfikenhet. Tack för ditt svar iaf! MVH


Jämfört med en gen 1 Navigator ser dom ju ut som en Viper. Durangon har ju Dakota/Ram fronten som jag tycker ser bra ut, men en Navigator ser ju rent ***** ut:/ Hoppas du är förberedd för bränsleförbrukningen bara, för dessa bilar är aldrig snåla.


Hehe! Där har vi helt olika uppfattning du och jag ang utseendet, vilket är kul. Ja, bränsleförbrukningen ja, vet att den dricker sopp. Men hade jag köpt en bil för förbrukningens skull hade jag köpt en Micra. Riktiga bilar dricker soppa, men det är det värt. Det är ju bara pengar, som min däckhandlare brukar säga när man står där och kikar i plånboken.


Jag har ägt en Lincoln LS och jag gillade verkligen den bilen. Mycket driftsäker startade direkt när den stått 3veckor och det var svinkallt (ca -35C). Snackade med mekanikern han sa att de var driftsäkra men dyra att reparera men det är väll alla lite finare bilar. Lincoln är ju typ USA motsvarighet på mercedes. Dok tycker jag de nyare modellerna är snyggare men dok msåklart dyrare. Men tycker helt klart du ska titta på den det är nog min favorit SUV. Andra amerikanska liknande SUV som kan vara värda att titta på är:-cadillac escalade -chevrolet suburban -chevrolet tahoe -ford expedition Men tycker nog Navigatorn är snyggast, denna från 2008 är bra fin.


Hehe! Ja, dyrt att reparera må vara hänt, men vill man ligga på topp så... Snackade med en verkstad som jobbar med bla Lincoln. en vanlig serive var inte speciellt dyr med tanke på motorns oljemängd och åtta tändsitift. Har faktiskt kollat lite på Suburban också, viktigt är att det är STORT, eller rättare sagt STÖRST! Den nya Navigatorn är ruskigt nice, ett riktigt dollargrin som det ska vara på dessa kärror! MVH David


Jag bor för tillfället i USA och när mina föräldrar var på besök ville de att jag skulle hyra en liten och behändig bil till dem. Såklart struntade jag i det och hyrde en Suburban. Kan bara säga den är FET. Sjukt stor inuti, jag hade massor av plats trots mina 195cm och 110kg. Har dok hört att suburban ska vara sämre kvalite än navigator. Men lincoln är ju topp märke medans cheva är medel. Dok är ju Suburban större än navigator. Men jag skulle nog sattsa på en Navigator om du nu inte hade tänkt skaffa 5 fruar eller 7ungar. Navigatorn är stor, medans jag tror att suburban är för stor för många platser i Sverige (parkering mm). NAvigatorn är ju mer lyxig inuti också. Kan vara värt att kolla på cadillac escalade som jag skrev ovan, den är mycket lik navigatorn och det är lite lyxigare än cheva och ford. EscaladeKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka