Köpråd - Civic Type R

Funderar på att köpa en CTR, Har några frågor som någon kanske kan svara på. Några brister man ska kolla efter? Har hört att det inte händer allt för mycket innan Vtech sätter in? Hur mycket mer soppa drar den när Vtech sätter in? (någon gång kanske man inte vill dra 2-3 L/KMSvar på inlägget: Köpråd - Civic Type RTjena! Du kan läsa min tråd, den heter Köpråd: Honda civic type R Ep3 (04-05). Jag har en en civic type r nu, fast den nya modellen men är sugen på en ep3 Min ligger på ca 0.8 landsväg och runt litern inne istan.. Räkna med bra mycke mer bensin när du går över till v-tec men ljudet gör det värt det Det ända tipset jag kan ge är att kolla växellådan, de har ibland en tendens att krångla lite med att växlarna hoppar ur sitt läge. Annars är det väl bara att kolla efter missljud typ.


någon som vet hur mycket service kostar? kanske fler siffror på bränsle? är det 4 liter/km med Vtech eller e det liknade med turbo?


Jag betalar ca 3-4 tusen för service så det är ingen fara.. Nej så mycket är det inte såklart men kanske 2l/mil men vtec ingefär.. Kanske mindre också nångång.. Min drar i genomsnitt 0.99 och då kör jag rätt varieratKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka