Köpråd volvo 244 DL -80

För en rostfri skattebefriad lågmilare i bra skick skulle jag inte påstå att 12.000 är mycket att betala.Ta hand om bilen och håll efter rosten så har du den i tio år till, motorn lär du inte köra slut på i första taget. En nyare bil kostar typ 2000 om året i skatt så det blir snabbt dyrare...Svar på inlägget: Köpråd volvo 244 DL -80Ska titta på den imorgon och är den så bra som han som har den säger att den är så kommer jag köpa den.


Tycker det låter som ett bra köp... Dom går att få lite små coola med med sänkning och compmotive fälgar eller liknande, folk gör ofta misstaget med massa kladd och skit på dom, stilrent så funkar det fint. Mvh


12000 är inte mycket för en bil i det skick du beskriver, oavsett vad det är, egentligen... Visst kan man få en 240 för 1200 också, men hur ser den bilen ut egentligen?


Köpte bilen, ska lägga upp lite bilder så fort jag får tid. Tack för svarenKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka