.....

.......Svar på inlägget: .....ja de är styling.


Mycket styling, är dom väl fungerande kan det innebära lite extra kylning eller kalluft till luftfiltren. Ska du inte köra skithårt med bilen eller att luftfiltret/luftfiltrerna sitter precis under är det till 99% Styling


btw så är 99 svindyrt för en typhoon


att inte kalla det där styling är samma som att kalla kjolpaket för aerodynamik


Sant, mer än 30-40 000 är den absolut inte värd..... Skiten är ju inte ens bes!


luft intaget ej orginal ,hålet är direkt ovanför vattenintercoolern. en viktig sak är att växlingen mellan 1-2 ska växla skit hårt vid hyfsad gas på drag du ska flytta arselet på sättet när den växlar den ska slå i växel upp till 2 an.


Då ja själv har ägt en så skulle ja satsa mer på att köpa den röda nere i möndal då den dels är bes samt en massa kvitton men de är du som ska ha den så valet är ju ditt. Här är ett forum för folk med sy/ty http://forum.rackeltrim.se/forum Eller så åker du till bilbörsen/fyndbörsen garaget i solna å kollar på typhoonen som är där om den nu inte är sålt, tror den gått från 120000 och är nere på 89000 sist ja såg en annons på den.


om den knappt går o stått avställd och är svindyr varför ska du kolla på den? den är ju inte vettigt köp om du inte skulle få den för halva priset dvs? Så hoppas du diskuterat priset innan med dom.. för du får en fullt fungerade fräsh för bra mkt mindre pengar... som sagt 50hade varit rimligt för den där.. om ens det.


du skrev (konverterad till bakhjulsdrift) har dom bytt växelåda? eller bara tagit bort främre kardan, att köra utan främre kardan är ej så bra att göra sliter rätt bra på fram axeln. nytt kosta ca:450$ för ett förstärkt kardan i usa.


Han skrev ju "att köra utan främre kardan är ej så bra att göra sliter rätt bra på fram axeln." Ja fattar fortfarande inte varför man "bygger" om en 4WD bil så att den blir RWD Ta reda på anledningen varför dem tagit bort främre kardan.


tycker du ska skita iden..... känns inte stabilt. Osäker "moddning", styling och fel mil tal. aldrig att bilen ens är värd 70k


Jopp, den har varit ute på nätet mer än 1gång då ja vet att priset gått från 120-89, sen är de ju inte säkert att fyndbörsen/garaget annonserat ut den alla ggr men bilderna var inne ifrån deras hall. men har du reg nr så är de ju bara att ta ut från transsportstyrelsen så ser du dem 3 senaste ägare. Om det är den med motivlacken fram på huven å framskärmar?


Nu kanske det inte är samma problem men kolla hur tändkablar mår osv, den ja hade misstände, ibland gick den bra men oftast inte, tappa 10grader på tändningen när den växla till 2:an, kolla med dator 2ggr hos en kille i Västerås, då den misstände redan då innan den blev min å ägaren innan påstod att detta berodde på att tändkablarna blev varma å smälte då den sitter nära grenröret, som även är ett känt problem så misstänkte ja inget annat, så de första ja gjorde va att ja köpte nya tändkablar på Pers-åkers för 1400 hette nånting med 9000, men den gick förtfarande dåligt så ja köpte en bättre beggad strömfördelare å bytte men blev inget bättre, så efter ja kostat på den 15lax på diverse delar, åkte på att byta vattenpump å remar, nya däck osv så bytte ja in den på en bilfirma, dem skulle felsöka å skicka räkningen och dem felsökte 5tim å bytte ut nån kabelsats för 300 så ja fick en räkning på 2500kr. Men tror det bästa är att starta en tråd i motorteknik, kolla även på Z:a.


Nä inge oljeläckage alls, kan ju drällt när dem fyllde på eller packningen till pluggen osv, svårt att sia om de när man inte sett. Ja bara att säga till säljaren att allt ska funk annars ingen affär, sen beror de ju på dina egna kunskaper med bilmeckande osv sen att du tycker de är en bra affär, att de känns bra i magen, minsta tveksamhet leta vidare men är detta en bil du vill ha och kan tänka dig kosta på osv så får du göra dina val efter de.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka