Köpråd: Nissan Skyline R33 4-doors (2 liters maskin)

Är det nån som har lite mer info angående denna bil? Har försökt o googla om den men det mesta man får upp är den vanliga GTS:en med turbo o 2.5 liters motorn. Är det "jobbigare/dyrare" att äga denna skyline jämfört med en vanlig R33 med 2.5 Turbo? http://www.blocket.se/skaraborg/Nissan_ . 11&w=3 Mvh J.Svar på inlägget: Köpråd: Nissan Skyline R33 4-doors (2 liters maskin)den är slöare, annars är det samma bil. samma delar passar o sådant.


Även motormässigt samma delar?


mer eller mindre samma. minus turbogrejor, kolvar o sådant som hör till de.


Du råkar inte ha koll på vem som har billigast delar till dessa Skylines eller iaf vem som har bäst tillgång? Tänkte eftersom denna är i behov av kopplingsbyte då. Mvh J.


Ebay har bästa tillgång på delar


Köp den och hiva i en snurra blir ju as fet med en skya som e 4dörrars


Alright Men om man ska kika på återförsäljare i sverige för Skyline-delar? Finns det såna? Och vad för försäkringsbolag ska man isf ha? Importbilar vet jag av erfarenhet brukar få högre premier än motsvarande svensksålda diton, även om nu Skyline aldrig såldes i sverige =P


Nån som vet?


Ett tips är ju att kolla med lite olika försäkringsbolag. Men ta IF, dom har en försäkring för 4394 :- per år. Kanon bra! 8-)


Riktigt tuff skyline! Udda med fyra dörrar. Synd att det är lite dåligt med effekt bara men det finns det bot för På mig som är 21år så skulle den kosta 26000:-/år i försäkring! Skumt med tanke på att det är samma effekt som en 740 GLKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka