Köpråd: BMW 330dA

Hej, Jag får väl inleda med att jag är fullkomligt värdelös på i princip allt som har med bilar att göra, men trots detta behöver jag en ny, och har hittat en jag är lite intresserad av men skulle behöva lite råd. http://www.blocket.se/kalmar/BMW_330_dA . amp;last=1 Jag var och provkörde den och blev lite småförälskad. Den såg ut att vara i bra skick både invändigt och utvändigt, inget större slitage. Men nu till frågan: Med tanke på miltalet, är priset rätt för den bilen? Jag kan få ner det till 200k jämnt om jag lämnar min BMW 316 (1999) i inbyte. Tack på förhand.Svar på inlägget: Köpråd: BMW 330dAJag tycker priset ligger i överkant, trots att den verkar vara välutrustad. Det är trots allt en -05 med ganska många mil. Jag har själv letat 330d ett tag, fast en manuell sedan, ingen touring. Jag har sedan i julas sett ett flertal 330dA touring för under 200-sträcket med färre mil på mätaren. //Johan.


Tack för svaret. Med lite i överkant, vad talar vi då? Vad är ett rimligt pris att betala ungefär? Som du säger, den är väldigt välutrustad.


Jag har sett svensksålda 11000-milare 330dA med navi å sportstolar för under 190k. Dessa har haft fyrhjulsdrift, och jag vet inte om det har påverkat priset negativt, men jag tycker det borde vara tvärt om. Om du kan få den för 200k så är det nog en bra affär. Svårt att hitta så välutrustade bilar, så det är kanske värt lite extrapengar. -07 kom en lite facelift och dessa bilar sklijer sig på en del punkter jämfört med de äldre, bland annat helt annan servostyrning m.m.


jag tror den är lite dyr.. köper du den för 200 utan byte.. kan de vara värd.. ex denna.. http://www.blocket.se/ostergotland/BMW_ . 22&w=3 en 07a med 4*4 inte lika mycke utr.. men menKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka