Köpråd. Vilken bil passar mig bäst?

Tja!! jag undrar vilken bil som passar mig bäst? alltså jag vill ha en bil som är lätt att trimma för billigaste pengar och gärna köra ifrån snuten med haha HELST bakhjulsdrift ni försår nog varför haha och mitt mål är att försöka få 300 hk i bilen. min budget är totalt på ca 40 000 kr. kan gärna byta grenrör och kamrem osv men inte typ olje kylda kolvar och så för där går min gräns men nu åter igen till min fråga vilken bil tycker NI passar mig bäst? men dom bilarna jag har funderat på är:nissan 200sx golf mk3 vr6 bmw e30,e34,36 volvo 240,740,940,850 ge gärna lite mer förslag på bilar!! tacksam för svar!! Mvh MarcusSvar på inlägget: Köpråd. Vilken bil passar mig bäst?Vill du inte öppna motorn och göra mer avancerade saker så är ju sugmotorerna out, satsa på en S4 2.2 Turbo eller en 4.2 V8, som ligger på 220 och 280 hästar respektive. btw, lycka till med att blåsa snuten, jag kan redan se rubrikerna.


Ej bakhjulsdrift men Saab 9000 2.3T -94 - -98, 200-225hk org. Inte så svårt att kräma ur mer.


assså det är lugt att fixa en del med motorn med inte när vi snackar kolvar och grejer så HAHAHAHA


joo har hört attt dom är bra men jag är mer åt volvo sidan


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga gällande märke och modell. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Funderingar om vilken bil som kan tänkas passa tas bäst i en blogg. Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka