Köpråd: Avgassystem till Golf V6 4-motion

Jag är på jakt efter ett nytt avgassystem till min VW Golf V6. För tillfället kör jag med original avgassystem och öppet luftfilter. Är just nu inne på ett Milltek non-resonated catback från PEAN för 6300 kr. Går det att få billigare på något annat ställe? Finns det några andra bra altenativ i prisklassen 5000-7000 kr? Kommer de att bli stor skillnad ljudmässigt med ett milltek system jämfört med original. Jag vill ju inte lägga nästan 7000 på att det knappt blir någon skillnad.



Svar på inlägget: Köpråd: Avgassystem till Golf V6 4-motion



Eisenmann finns även som ett alternativa men klart inte billigt Annars kan du alltid kolla läget hos dessa. Golf v6 finns ej med på deras lista men det går allltid att ringa dom och kolla. Bra priset på rostfritt avgas http://www.rakaror.se/


Har du själv någon erfarenhet av http://www.rakaror.se? Jag vill gärna ha ett system med hyffsad kvalitet i alla fall.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka