Köpråd: Volvo 940 GL

Tja! Ville bara veta lite om dessa bilar, volvo 940 gl automat 1994 den har gått 20600mil ex. Trim möjligheter, dyrt, lätt o.s.v? Reservdelar? lätt att hitta? Slittåliga? Styling? allt möjligt? tacksam för svar!Svar på inlägget: Köpråd: Volvo 940 GLInget vidare att trimma en sugis, om du inte har pengar vill sälja. Pengar är möjligheter. Reservdelar är ett stort plus, leta i skogen så kan du finna vadsomhelst. Slittåliga, verkligen. Dock vet jag inget om automatlådan.. Styling, finns en uppsjö.


Den är nog ganska lätt att trimma tror jag. Reservdelar finns det gått om både original och eftermarknadsdelar. Slittåliga? Volvo är alltid Volvo. Det finns väl mycket styling till Volvo gör det inte? Nu vet jag inte om detta är tänkt som din förstabil men är det så du har tänkt så kan du nog köpa den. Och du...haka inte upp dig på att det är automat......jag älskar dessa lådor...mycket skönare. /Benny


Automat låda är det ända jag vill köra a men tack för svaren, både från dig och han där uppe


automat e fint, har det i min 740(40 000+mil) håller skitbra även om man kört rätt hårt i vinter, rost är väl det enda som kan stoppa en gammal volvo. delar brukar aldrig vara problem, billigt med, skroten, liljas, skruvat.se trimma en sugmotor brukar kosta en hel del, men det finns grejjer.(bara sök på google) styling, det går att göra det mesta med dem.(bara sök på google)


Har en fråga, sitter det abs på en 940 gl från -92?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka