Köpråd: Småtrimma en Bmw 320 e36

tja! Har en bmw 320 e36 -95 som första bil som jag skulle vilja få lite fart på och lära mig lite om den då.. (snackar 10-20hk) Skriv INTE "köp en 325 eller 328-motor och släng i! Utan jag vill veta grejer som man kan göra själv och grejer som inte är allt för dyra. Lämna gärna lite tips på styling också.. / Daniel!Svar på inlägget: Köpråd: Småtrimma en Bmw 320 e36Har du någon bild på bilen så vi vet vad vi har att utgå ifrån, stylingmässigt. Billigt trim är oftast knappt märkbart, men hitta ett M3-grenrör(vet att de passar på M50B25, osäker på B20) och ett chip från någon billig firma? Kan ju inte lita på att du får ut alltför många fler hästar, men kör i vind!


Man brukar väl räkna på ungefär 1000kr per häst om man ska sugtrimma? så det lär ju kosta lite om du ska ha upp mot 20hk till i en 320.


mechanimal: Okey tack för infon! Skönare motorljud; är det något man fixar med tex luftfilter? Här kommer en bild. AC schnitzer kommer snart.. Även vita blinkers och skärmblinkers är på ingång. Simon0: Ofyfan! det var värre än va jag trodde.


billigaste du kan göra själv om bilen ska gå bättre att lätta bilen på allt onödigt junk.


B20 motorn är dödfödd.. slö hink som verkligen inte bör trimmas. Om du vägrar slänga i en B25 spara pengarna o köp en 325/328 senare. Att styla bilen känns ju oxå meningslöst, skulle va fälgar o lite sånt du kan plocka av sen.


jo det är så jag tänkt.. köper jag fälgar m.m flyttar jag bara över de till nästa bmw, men det blir inte för än om 1 år ungefär.. jaja! ge mig styling tips tack


Då tycker jag du köper dig en väghållningssats och en M-front för 2000kr.


Som NITROUS sa så tjänar du mkt på att lätta maximalt, du får en enligt många jobbigare "atmosfär" i bilen men vafan skitsamma, billigt är billigt Och som Japmax säger; M-front/paket är snyggt och behöver inte bli blodigt dyrt tack vare Ebay, likaså sänkningssats.


När jag ska lätta den då, något speciellt jag kan göra? Bagaget vet jag kan göra med allt onödigt där, men något annat i bilen som är spec tugnt? sänkningssats köper jag nog från tyskland, billigt och bra där m-front låter saftigt! får leta reda på en sån på ebay


Lätta ur allt. Allt väger. Bara "mjuk"mattorna i min bil(325 coupé) vägde BLY, vet inte exakt hur mkt men fan i havet vad mkt vikt det ligger i de där snuskiga, sunkiga mattorna Tänk på att ju mer du lättar, ju mer hör du av bilen, så bli inte orolig att skit är sönder; det är dess naturliga läten =P


haha på så vis! Interiör, vad finns att göra där? blir galen på den tråkiga instrumentbrädan mellan stolarna


Ryck skiten, eller hitta skruvarna som den sitter i.. Personligen så har jag låtit den sitta kvar for now, men bryter nog sönder den tids nog, när man ska orka bygga om handbroms osv =/ Eller menade du stylingvis? Skaffa kolfiberlook-bakgrund till mätartavlorna, samt borstade aluringar, eller kromringar, samt plasma-mätare från www.innoparts.de, det blir snyggt i de flesta E36:orna.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka