Startkabalar behåller jord?

Hejsan Jag har konstiga problem med min bil. Ibland kan den inte startas, och det händer bara spontant. Och den är helt död. Inte ens lampa fungerar. Min kollega hjälpte mig att ta en av startkabel, den svarta som går till Minus och koppla den vid minuspolen och andra i en av delen i motor, så att jorden behåller sig och inte försvinner. Är detta bra sätt att se om det är jordens fel att bilen inte startar? Vad tycker ni om hanns idé?Svar på inlägget: Startkabalar behåller jord?prova byt jordkabel.. gjort på 5 minuter


Jag frågar om metoden är bra, inte köpråd.... Om det är jordkabel så kommer jag köpa skiten, men först ska jag se, och undrar om metoden är bra.


Funkar det då och sen slutar funka så fort ni tar bort kabeln så är det jordkabeln, ja.


gjorda den ex i bulten till fjäderbenet


Okej. Metoden är bra att se om det är jordkabelns fel.


går nästan lika fort.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka