Köpråd: Liten bil stor motor (upp till 45k)

Hej allesammans. Som rubriken lyder så är jag ute efter en "liten" bil såsom golf,honda (crx,civic) mm mm Det jag är ute efter är en "trevlig" motor som om man vill, är lätt att trimma, uppgradera. Även väghållning och körkänsla står högt upp på listan. Priset bör ligga upp till 45tkr. Vad blir era förslag!Svar på inlägget: Köpråd: Liten bil stor motor (upp till 45k)Jag har alltid velat ha en Kadett eller Astra GSi 16V att busa på bana med, C20XE-motorn har 150hk original och är lätta att meckla in lite mer i. Alla minns bilsportkadetten Kadetten väger mindre och är allmänt snabbare men hade ändå valt Astran pga modernare utseende och mindre risk för rost. Astra med lite mods: http://www.garaget.org/?car=85121&image=1482420 Kadett med lite mods: http://www.garaget.org/?car=138453


Bmw 323ti compact är ett förslag, inte billig att trimma men med sina 170hp är den stark original. Både väghållning och körkänsla ligger i topp, Bmw´s vana trogen. Värd en titt i alla fall? Annars finns Mazda Miata om du kan tänka dig en cabriolet, även denna bakhjulsdriven och skall vara något av det roligaste man kan köra även om effektökning inte är allt för enkelt eller billigt.


http://www.blocket.se/stockholm/Honda_C . 16&w=3 160 hk på 1150 kg. Helt ok, och mycket körkänsla med såpass högvarvig motor.


Ja Hondorna brukar vara populära på strippen/banan.


Audi a3 TS (180hk) kanske kan vara något?


En 325 e36 inköps pris 10-20 000kr 192hk sen har man 25-35 000kr kvar att trimma för räcker nog till 400hk i en BMW ;PKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka