Köpråd: Rolig bil i 100 000 kr klassen

Hej, har ute min Honda civic type r till försäljning och är sugen på nått nytt, gärna med turbo. Jag är ute efter en bil som ser bra ut och går tillräckligt snabbt för lite street mm. Har kollat runt på det mesta men har svårt att bestämma mig, har ni några tips som gör att jag kan bestämma mig så skulle det uppskattas! //AndreasSvar på inlägget: Köpråd: Rolig bil i 100 000 kr klassennissan skyline r33 Gts-t bakhjulsdrift, turbo, finns mkt saker till den:)


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga gällande märke och modell Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka