Köpråd:Mitsubishi Evo V-VI eller mazda rx-7?

Tjena, funderar på att köpa ny bil. Just nu står det mellan en Evo V eller VI från 97-99 eller rx-7 från 93-95, eventuellt nyare om pengarna räcker men kan inte välja vilken. Jag funderar på olika "barnsjukdomar" respektive positiva punkter på de olika bilarna, vad skulle ni rekommendera? // AndreasSvar på inlägget: Köpråd:Mitsubishi Evo V-VI eller mazda rx-7?Tror inte det skall finnas några misstag i denna tråd iaf.. Är tacksam för alla svar


RX7 om du vill ha en liten trång sportbil eller Evo om du vill ha en renodlad rallybil där även dina kompisar kan åka med.


Vad är du ute efter en renodlad racing maskin eller ska du andvända den till vardags också? Har både en Rx-7:a och en Evo, dock ej så ny som dem du tittar på. Om du frågar mig så är Rx-7:an mer av en ren sportbil grym väghållning och sportig dock ej så mycket plats om du vill ha mer änn 1 passagerare. Medans även om evon har mkt kraft så känns den mycket lungare i accelerationen (mer konstant kraft). Denna har också fenomenal väghållning men denna har också plats för mer folk i bilen om du är ute efter det. När det gäller hur dom håller så måste det gå åt Rx-7:ans fördel har aldrig klöddat startar alltid på första försöket. Eftersom Mitsubishin gick sönder dagen efter jag köpte den. Dock så har jag endast kört med den i ca: 1½ månad efter det, eftersom någon kände för att köra in i den.... Så vill inte säga för mycket någon som kanske har en annan erfarenhet.


jag är ju ganska färgad om man säger så... tyckte allx förklarade det ganska bra, sjukt bra att kunna kasta in något baksätet, man kan åka 4 utan problem etc etc. evo 6 tme är den snyggaste original bilen någonsin enligt mitt tycke.


Provkör vardera bil och bilda dig en egen uppfattning. Dock så skulle jag nog köra på en RX-7, men jag är lite svag för wankel motorn.


Låser och hänvisar till den förra tråden. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=178724 Mvh HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka