Köpråd / Opel Omega 2.4L vevstakar?

Hallå alla garage vänner!! jag söker opel omegans 2.4l vevstakar, har sökt lite överallt på nätet, blocket t.ex! men jag hittar inga. är det någon här som har en aning om vart man kan få tag på sådana.? tacksam för svar då jag ska bygga en 2.5L saab motor. MvhSvar på inlägget: Köpråd / Opel Omega 2.4L vevstakar?bildelsbasen.se?


har sökt där men hittar tyvärr inga.


Lite ovanligare motoralternativ, hade det i min gamla Omega och fick sålt hela bilen (fast den var sönderslgen) för en bra peng pga. motorn, toppen e perfekt å ha till 2.0L när man ska trimma vad jag förstått. Verkar som vevstakarna har utgått från Opels reservdelar också. Kanske lättare å ringa runt till lite skrotar å kolla om dom har någon Omega C24NE motor som inte är komplett/funktionell som du kan köpa billigt å plocka dom från.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka