Köpråd begagnade däck

Hej! Jag är på jakt efter däck till min S40. Grejen är att jag har ca 3mm kvar på mina däck, och ruskigt fula slitna orginal fälgar. Därför hade jag tänkt köpa däck och fälg så billgt som möjligt. Bara det är lagligt med mönster på 1.6mm. Sedan när jag säljer bilen sätter jag på däcken jag hade från början och säljer de köpa hjulen separat. Jag hittade en på blocket. Och denna: http://www.blocket.se/skaraborg/Dack___ . 15&w=2 Ägs av en invandrare som inte kunde prata svenska så att han var tvungen att prata engelska. Att köpa saker från invandrare vet jag är inte bra, dessutom orkar jag inte åka från Göteborg till Mariestad för att kolla på ett par hjul. Han sa att däcken är slitna, olika slitna också... Men enligt bilderna ser däcken hyfsade ut och han har skrivit 5mm kvar. Eller om någon bor granne med snubben kan gå och titta förbi baraSvar på inlägget: Köpråd begagnade däckMan ser ju klart o tydligt hur snesliten den ena är.


Att handla med invandrare är ju inget dåligt, sen spelar det ingen roll om han är lite dålig på svenska om han är en skyst kille. Det sista jag bryr mig om är nationalitet på den jag handlar av, kollar mer på hurdan han/hon är osv. Men de däcken var ju ojämt slitna som onej84 sa. Så leta vidare är mitt tips.


Okej, tack.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka