"Köpråd" Volvo xc70 2.5 T AWD 2005

Hej. Jag har en xc70 2.5 T AWD 2005 på gång, den har gått ca 6400 mil. Den ska bessiktas om ca 2 veckor och inga vinterdäck ingår. Hur mycket tycker ni att den är värd? Vad ska man titta på när man går ovh tittar på bilen? Finns det några barnsjukdommar på dessa bilar? Vilka är dom vanligaste felen på denna modell? Tacksam för alla svar och tips. Ska eventuellt kika på bilen i eftermiddag eller helgen. mvh.Svar på inlägget: "Köpråd" Volvo xc70 2.5 T AWD 2005ingen???????????


Kolla på Blocket...


Kolla dessa sidor! http://www.vibilagare.se/zino.aspx?modelID=423 http://www.teknikensvarld.se/documents/ . /index.xml Lycka till!


tack för tipsen ska kika där.


Köp en Bmw, dom är mycket bättre!


köp en själv hahahahaha


http://www.teknikensvarld.se/bilpriser/ Slå in bilens uppgifter på denna sidan, så får du ut ett riktpris. Att vinterdäck saknas finns det en parameter för så det räknas in i priset, men att det snart är besiktning bör du fundera lite över. Svårt att säga vad det kan vara värt, den kan gå felfri genom eller så kan det bli dyrt. Mitt tips hade varit att göra ett M-test eller liknande på bilen innan köp, vilket kort sagt är som en besiktning men mycket mer omfattande. Klarar den sig igenom det utan allvarligare anmärkningar (Ett M-test anmärker på det mesta, från fälgar skavda mot trottoarkant till oljeläckage) så skall den klara en vanlig besiktning. Alternativt om det är möjligt att flytta bak besiktningstiden två veckor, förutsatt att bilen även idag är inom sin besiktningsperiod? Oavsett är XC70 rent generellt en populär och vettig bil, och eftertraktad på marknaden så du kan nog vänta dig att priset ligger i överkant av det riktpris du får. Lycka till med köpet!


' tusen tack för din vettiga information. som det ser ut nu ska jag kika på bilen på måndag senast. om allt är som det ska så ska jag vänta tills han har bessiktat den innan jag slår till. vad ska jag titta på när jag provar den? tack på förhand.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka