Kan inte bestämma mig. Bil val ?

Hej alla användare på garaget. Filiph heter jag och är ute på jakt efter bil. Det är verkligen inte akut med att köpa bil men skulle vara kul att ha ett mål att se fram i mot och liksom veta vad man riktar in sig på. Jag är riktigt bil intresserad och vet det mesta inom fordon osv.. Jag är riktigt fartgalen och älskar när det går fort, MEN, dom första 2åren som jag kommer att äga bilen så kommer jag har körkortet på prov som ni alla vet att man har och då har jag inte planerat att gasa som en galning. Jag har kikat runt på SAAB 9-5 2,3t -99 o uppåt. Jag är inne på en turbo-kärra men som inte är för dyr. Har även kollat på SAAB 9000 2,0t o 2,3t mm. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Helt plötsligt känner jag för en VOLVO 740 Kanske, som man kan lära sig mycket på för att dom är lättmeckade och billiga i början, sen har jag kollat på 850/855:or. Om det är sugmotor eller turbo på dom spelar inte så mycket roll men vill helst ha turbo. Sen helt plötsligt kommer jag på andra tankar och vill t.ex köpa en lite PEUGEOT 206 på 75/108/136 trötta hästar liksom. Jag vet inte hur jag ska kunna välja. Kan ni komma med lite tips kanske eller berätta hur ni gjorde ? Tack för att ni orkar svara eller överhuvud taget orkat läsa igenom den långa texten.Svar på inlägget: Kan inte bestämma mig. Bil val ?Först och främst skulle jag nog bestämma vad du ska använda bilen till Menar lite större bekväm familje bil Saabarna eller 850 "855an" Ligga sladda med 740n Något billigt skit att ta sig till jobbet med peugeot. Sen om det e första 2 åren så rekomenderar jag kanske inte någon turbo då det lätt bli att man faktist kör snabbare än man tror + om du redan e lite fart galen så blir det ofta rätt så snabbt med en turbo. Men en vanlig 740 gl e lätt skruvad och inte allt för rapp "dock kan den bli en väldigt skoj bil om du lättare den och svetsa bakaxeln sen e det bara att sladda på. Själv hade jag nog valt det billigaste alternativet och kört med ett tag sen bestämt mig ordentligt vad du e intresserad av att köra. Menar ofta så händer olyckor med första bilen och har man något man tycker om massor så blir man lätt lite deppig.


Läs igenom rubriksanvisningarna och gör en mera specifik fråga gällande märke och modell samt prisklass. Använd även sökfunktionen, det finns massor av köpråd som kan passa. http://www.garaget.org/forum/misc.php?a . nvisningar Låser härmed tråden. Mvh. HamiltonKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka