Köpråd audi s6 (c5) v8 340hk

intresserad av denna bil men kan typ inget om audi så gärna lite tips om vad man ska tänka på och hur den är osv.



Svar på inlägget: Köpråd audi s6 (c5) v8 340hk



Kolla så den inte är blöt av olja under. Många Audi:s verkar ha en tendens av droppa olja.


Kollla så att den växlar som den ska. Och att servicen är gjord. Den stora servicen är svin dyr. Den är inte billig att äga.....


bra tips här ska dock ha den manuella låda om det blir en s6. gärna lite förbruknings siffror...om man nu vill /vågar läsa dom


Ja du får inte en S6 att gå under 1L/mil. Det är närmare 1,2 - 1,4 L/mil.


jo men det får man räkna med. gärna ni som äger denna bil kan yttra er om va den faktiska förbrukningen ligger på och om ni är nöjda allmänt med den va det gäller väghållning osv..


Varför vill du ha V8 motorn i den?


Jo så här e det polaren har gått och köpt sig en trans am med ls1 motorn och jag blev helt såld...dock vill jag inte ha en amrikanare utan nåt annat vem v8 och audi bilarna är riktigt snygga..


Ok, då förstår jag bättre! Det jag tänkte på var att många välja 5-cyl 2,2T före V8 i S6...och det är väl av ekonomiska skäl och för man vill kunna få rejäl fart i maskinen (enkla att trimma turbobil) Förbered dig på att en S6 med V8 skiljer en hel del mot en Trans Am med LS1


jo turbo bilar är ju lite lättare att få hk i jämfört med en sugis men en v8 är ju en v8 hur menar du att skiljer mellan dom två bilarna...kul och veta.






Varför inte en 928 . Svårt att hitta en med bra historik men gör man det är det bara att tuta o köra. har inte behövt byta mer än däck och olja/filter på min och har haft den i 4år snart. Låter som en riktig amerikanare men är driftsäker som en tysk. 50/50 viktfördelning, passiv bakhjulsstyrning och riktigt bra hjulupphängning gör att väghållningen är sanslöst bra och bilen ligger som ett strykjärn. Har som sagt haft den i snart 4år men känner mig fortfarande som ett litet barn när jag ska ut och köra. Min är entusiastförsäkrad eftersom den är över 20år gammal och jag betalar då 1170kr i helförsäkring på den kan det bli bättre... Utseendet passar dock inte alla. En liten teaser från en tunnel i gbg http://www.youtube.com/watch?v=qj88xk2Zls8


Hmm...ja det är som du skrev om utseendet..inte min typ av bil. om det ska vara porsche blir det nog en 911 turbo. eller en bmw m3 från 94...kanske skulle va nåt?


Hoppar m3:an då försäkringen va nästa 900kr dyrare än s6an..skumt..


bmw 540?


Har inte kollat dom....kravet är ju att den ska va likvärdig en trans am...


Den är snabbare än S6an iaf:)


hehe ja en 928 ska man se och höra i verkligheten tyckte själv inte om den på bild men gav den en chans och blev fast for life Iallafall låg bakom en S6 igår precis den typen du frågar efter och naturligtvis så måste den typen av bil showa lite när man är framför en porsche... när han gasa på så kom det blåa moln från båda avgasrören så det kan ju vara något att titta efter. Bilen såg för övrigt fin ut och såg bara röken när han verkligen tryckte på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka